Om oss

SEO Online består av två arbetsmyror som med passion och stort intresse designar och bygger hemsidor åt små och stora företag.

Visionen är att via ett transparent samarbete med fasta priser erbjuda riktigt bra hemsidor – till konkurrenskraftiga priser. Vi tycker inte man skall behöva lägga ner en förmögenhet på en välutvecklad hemsida med unik design & trovärdig säkerhet.

Hör av dig till oss så fixar vi ett gratis designförslag. Då kan du se hur din hemsida eller E-handel kommer se ut innan du väljer om du vill göra din investering hos oss.

Alexis Hall

VD / projektledare

Med en resa i bagaget som tagit honom från att vara servitör, till bartender, till friskvårdsterapeut, till personlig tränare och till slut till egenföretagare och entreprenör.

Jag vill ju alltid ha kvar Alexiskliniken men min passion genom åren har mer och mer kommit att handla om marknadsföring & hjälpa andra företagare.

Under mina 14 år jag drivit kliniken har gjort massiv marknadsföring och i bagaget har jag en hel del lärdomar från mina framgångar & motgångar. Denna kunskap är jag glad att kunna coacha vidare till andra företagare så dem attraherar mer potentiella kunder och ökar sin försäljning.

Sabi Sabani

Designer / Webbutvecklare

Mångsysslare är ett ord som är kort och gott för Sabi. Tidigare drivit en utav Sveriges mest lästa bloggar, Sabismode.se & funnits online i 13 år har Sabi hunnit samla på sig många framgångsrika projekt & samarbeten.

Han började blott 12 år gammal med att starta en dansförening som ganska omgående fick 300 elever i veckan, snabbt utvecklade Sabi föreningen till en musikalgrupp som köpte rättigheter och sätta upp musikaler kända från Broadway.

Han började blogga om sin udda tonårsvardag & snart engagerade hans inlägg över 30 000 unika besökare dagligen. Sabis hjärta för entreprenörskap hade fått en grund.

2010 blev Sabi första influensers som samarbetade med EF Språkresor i världen. Han bloggade om sina upplevelser innan,under & efter försäljning. Resultatet för samarbete blev dubblad försäljning för Action Plus Dance programmet hos EF.

2012 släppte Sabi sin egna T-shirt design tillsammans med Dedicated Brand som blev slutsåld både online & i butiker.

2012 arrangerade Sabi ett samarbete för en tävling som lyckades delas på Facebook över hela 9,500 gånger.