Skaffa Hemsida

På jakt efter en helt ny hemsida eller vill du göra om din nuvarande hemsida?

Våra grafiker och programmerare är proffs på stilrena hemsidor som är utstickande och ger ditt bolag karaktär.

Ring oss så berättar vi mer på 070-770 19 75

AlexisklinikenNY.png

Varför hemsida i WordPress?

Säkert

Det mest använda publiceringsverktyget i världen, utformat för att förbättra prestanda, säkerhet, sökmotoroptimering och användarvänlighet. WordPress är mycket populärt i sökmotorer som Google.

Smidigt

Du kan integrera säkra betalningar med Klarna, kreditkort, Swish eller PayPal efter behov. WordPress och WooCommerce är perfekta verktyg för att skapa snygga och säkra webbutiker.

Underhåll

WordPress uppdateras ständigt för att hålla säkerheten och sidans anslutning så snabb & säker som möjligt. Hos oss ingår alltid 6 månaders gratis support så vi är bara ett samtal eller email ifrån!

Såhär arbetar vi

Vi arbetar enligt en validerad arbetsmodell, så vi kan tillsammans med dig tydligt förstå projektets steg och uppnå målen som planerat. Vi vill att du ska delta och delta i detta projekt som kund. Men vill du så kan du självklart välja att ta ett steg tillbaka när vi skapar en modern webbplats som användarna älskar.

01. Första mötet

Vi pratar och lär känna varandra genom ett möte vare sig ett fysiskt möte, telefonsamtal eller allas egna Skype. Vi vill höra vad du vill ha på din nya hemsida – vi lyssnar noga, ställer frågor och delar med oss ​​av våra tankar om hur man kan göra din önskemål ännu bättre.

02. Designförslag

Vi använder vårt första möte som grund för att bilda en idé om din nya webbplats. Insikterna om dina affärsbehov, mål och kundbas samt dina personliga preferenser kommer att vara utgångspunkten för oss att börja bearbeta dina designförslag.

 

 Vi kommer att analysera prototypen tillsammans och diskutera om vår design kan ge den bästa upplevelsen för dina besökare. Att undersöka prototypen tillsammans kan förenkla arbetsflödet och minimera risken för missförstånd senare i projektet.

03. Webbutveckling

Efter att designförslaget har godkänts kommer vi att utbyta kreativiteten till programmering och slutföra arbetet i WordPress. Innan du laddar upp den nya webbplatsen kommer självklart att ha möjlighet att ge feedback och konstruktiv kritik genom tillgången till din test hemsida.

04. Lansering

Efter att du testat hemsidan, vi genomgått konstruktiv kritik och gjort sista ändringarna är det äntligen dags för dig att lansera din nya hemsida!

Testa din Ranking på Google

Fyll i formuläret så får du en komplett sökordsranking för din hemsida skickad till din e-mail. 


Du får en komplett analys av inom några timmar!

Don't call us.
we will coconut
you