Bygg gemenskap
kring ditt varumärke.

Bäst i klass Sociala medier planerare som är skräddarsydd för ditt företag, ring experterna på Seo online för att ta reda på mer,

Kampanjer som leder till klick.

Skilj dig från mängden med en noggrann strategi för sociala medier som talar dina kunders språk.

Förvandla dina följare till varumärkesförespråkare med meningsfulla kampanjer som din publik vill vara en del av.

✓ Schemaläggning & hantering
✓ Användarupplevelse
✓ Instagram shopping
✓ Analys och rapportering

Vackert innehåll för att skapa medvetenhet.

Låt oss sköta den dagliga hanteringen av ditt Instagram-konto med en skräddarsydd innehållsstrategi som är i linje med dina viktigaste affärsmål.

Vi producerar bilder och video som lockar din publik, driver återkommande köp och bygger varumärkeslojalitet.

Bli uppmärksammad av rätt personer med fängslande innehåll som lyser upp dina produkter.

Varför skall jag synas i sociala medier?

Nya kunder

Hitta potentiella kunder som du annars inte hade nått. Nu har både Instagram & Facebook lanserat att du kan öppna upp din egna shop & det kommer bara bli större.

Seriösitet

Potentiella kunder använder Instagram precis som många är vana att använda Google för att söka om ens företag är seriöst och tryggt att köpa ifrån.

Engagemang

Låt dina kunder bli mer delaktiga i ditt företag. Gör gratis kundreserch kring produkter du vill ta in eller namnge. Få dina kunder känna sig hörda.

Såhär arbetar vi

Torsoljus.se valde oss som sitt helhetskoncept online. Vi började med att analysera företag och förstå målgruppen. Att skapa content för sociala medier krävs noggrann förståelse för företagets produkter/tjänster och dess målgrupp.

01. Första mötet

Vi pratar och lär känna varandra genom ett möte vare sig ett fysiskt möte, telefonsamtal eller allas egna Skype. Vi vill höra vad du vill ha på dina sociala medier – vi lyssnar noga, ställer frågor och delar med oss av våra tankar om hur man kan göra din önskemål ännu bättre.

02. Content förslag

Vi använder vårt första möte som grund för att bilda en idé om dina sociala medier. Insikterna om dina affärsbehov, mål och kundbas samt dina personliga preferenser kommer att vara utgångspunkten för oss att börja bearbeta dina content föerslag.

Vi kommer att analysera prototypen tillsammans och diskutera om vår design kan ge den bästa upplevelsen för dina besökare. Att undersöka prototypen tillsammans kan förenkla arbetsflödet och minimera risken för missförstånd senare i projektet.

03. Content utveckling

Efter att content förslaget har godkänts kommer vi att påbörja fotografering & copywriting. Innan vi laddar upp ditt nya content kommer du självklart att ha möjlighet att ge feedback och konstruktiv kritik.

04. Lansering

Du har godkänt – vi kör igång och håller schemat efter överenskommelse. Du kan nu luta dig tillbaka och se dina sociala plattformar uppdateras utan att behöva göra något.

Don't call us.
we will coconut
you