Content creating med engagerade inlägg

Mer och mer människor börjar använda Instagram & Facebook för att se mer information om företag. 


Det är därför viktigt att man bygger en bra profil på sina sociala medier som engagera dina följare till att så småningom bli kunder.

Ring oss så berättar vi mer på 070-770 19 75

Varför synas i sociala medier?

Nya kunder

Hitta potentiella kunder som du annars inte hade nått. Nu har både Instagram & Facebook lanserat att du kan öppna upp din egna shop & det kommer bara bli större.

Seriösitet

Potentiella kunder använder Instagram precis som många är vana att använda Google för att söka om ens företag är seriöst och tryggt att köpa ifrån.

Engagemang

Låt dina kunder bli mer delaktiga i ditt företag. Gör gratis kundreserch kring produkter du vill ta in eller namnge. Få dina kunder känna sig hörda.

Såhär arbetar vi

Torsoljus.se valde oss som sitt helhetskoncept online. Vi började med att analysera företag och förstå målgruppen. Att skapa content för sociala medier krävs noggrann förståelse för företagets produkter/tjänster och dess målgrupp.

01. Första mötet

Vi pratar och lär känna varandra genom ett möte vare sig ett fysiskt möte, telefonsamtal eller allas egna Skype. Vi vill höra vad du vill ha på din nya hemsida – vi lyssnar noga, ställer frågor och delar med oss ​​av våra tankar om hur man kan göra din önskemål ännu bättre.

02. Content förslag

Vi använder vårt första möte som grund för att bilda en idé om dina sociala medier. Insikterna om dina affärsbehov, mål och kundbas samt dina personliga preferenser kommer att vara utgångspunkten för oss att börja bearbeta dina content föerslag.

Vi kommer att analysera prototypen tillsammans och diskutera om vår design kan ge den bästa upplevelsen för dina besökare. Att undersöka prototypen tillsammans kan förenkla arbetsflödet och minimera risken för missförstånd senare i projektet.

03. Content utveckling

Efter att content förslager har godkänts kommer vi att påbörja fotografering & copywriting. Innan vi laddar upp ditt nya content kommer du självklart att ha möjlighet att ge feedback och konstruktiv kritik-

04. Lansering

Du har godkänt – vi kör igång och håller schemat efter överenskommelse. Du lutar dig tillbaka och ser dina sociala plattformar uppdateras utan att behöva göra något.

Don't call us.
we will coconut
you