Förfinade kampanjer med tillförlitliga resultat.

Upptäck marknadsföring på Facebook Annonsering & Google som är ett mycket kostnadseffektivt sätt att locka potentiella kunder. Genom att rikta dina annonser till målgrupper som är intresserade av dina produkter kan du nå nya kunder & användare.

Du kan få tillgång till en hel del publikdata helt gratis. Den är mätbar och kan användas för att uppnå olika vinstmål. Du betalar bara per klick.

 

Facebook-reklamspecialister.

Ring vårt Facebook Blueprint-certifierade team för att hjälpa dig dra nytta av digital annonsering.

Vi kommer att fördjupa oss i din bransch för att skapa, köra, testa och optimera innehåll som leder till klick från potentiella kunder.

✓ Textannonser
✓ Visa annonser
✓ Remarketing
✓ Shopping-annonser

 

Hitta en repeterbar formel för Facebook-annonser.

En bra digital annons, riktad till rätt person och levererad vid rätt tidpunkt, kan konvertera direkt.


Låt våra specialister ta fram en digital reklamplan som kan förvandlas till en förutsägbar intäktsmodell.

Fånga medvetenhet och skapa efterfrågan.

Upptäck värdefulla insikter och konkreta data för att förbättra kampanjresultatet.

Få ut det mesta av berättelser och videor för att få ditt varumärke att uppmärksammas av din målgrupp.

Varför annonsering?

Nå din målgrupp direkt

Vi analysera fram er rätta målmarknad, målgrupper & testar nya sett att nå din mest engagerade målgrupp.

Ekonomiskt

Du själv bestämmer din budget och annonseringen passerar aldrig över. Du betalar bara för resultat!

Snabb resultat

Det tar inte lång tid innan du börjar se resultat i form av besökare och konverteringar.

Betala per klick (PPC)-byråer tenderar att skapa, förbise och köra marknadsföringskampanjer för företag och kunder som letar efter ytterligare digital marknadsföringsstöd. Genom att känna till kriterierna för Google Ads får du och din marknadsföringsbudget en fördel.

Oavsett om du är ett företag som har en befintlig kampanj och behöver någon för att se över den och göra förbättringar, eller helt enkelt börja om från början, har digitala byråer kunskapen, kunnandet och de ständiga ögonen för att få ut det mesta av våra kunders budgetar .

Vi håller ständigt kunderna uppdaterade med deras marknadsföringsaktiviteter på Kleo Digital. Varje vecka, varannan vecka eller månadsvis skickar vi rapporter till våra kunder för att uppdatera hur kampanjerna går, vilka rekommendationer vi har och vad vi kan behöva från kunden för nästa steg.

SEO (sökmotoroptimering) och PPC (Betala per klick – Google Ads) kan ibland fungera tillsammans med varandra, men det beror mycket på målen för din digitala marknadsföringskampanj och att använda marknadsföringen som är rätt.

SEO (sökmotoroptimering) är inriktat på att skapa naturliga listor via riktade nyckelfraser för din webbplats och detta genomförs under en lång tidsperiod – som tar månader och år. Det som är bra med naturliga listor är att även om du börjar från botten, tenderar det att ha mer uthållighet och kostar dig ingenting per klick – vilket ger obetald trafik direkt till din webbplats.

PPC (Google Ads) visas ovanför de naturliga listorna i Google och är en betald tjänst av Google. Du lägger i princip bud per klick på nyckelfraser, men kan vanligtvis börja uppnå resultat och leads på kort tid. När PPC-kampanjerna har stängts av visas du inte längre i annonsutrymmet.

Hur PPC fungerar...

2. Konkurrentanalys

Låt oss inte gå med dem, låt oss slå dem! Med hjälp av intelligensverktyg avslöjar vi strategier för nuvarande konkurrenter inom PPC-området och sätter ihop en strategi med dig som överträffar deras prestanda.

PPC-revision och mål

Oavsett om du har en befintlig PPC-kampanj som tidigare körts, eller om du anlitar oss för att guida dig på din första Google Ads-resa arbetar vi nära med dig för att förstå din verksamhet, vad du vill driva på och upptäcka för möjligheter med hjälp av betala-per-klick kampanjer.

PPC-strategi

Det finns många olika typer av annonser – alla för olika mål. Med hjälp av den information vi har samlat in hittills sätter vi ihop en PPC-strategi som är rätt för dig, dina mål och din verksamhet.

Annonsinnehåll och annonsmaterial

Med hänvisning till vår strategi och målgrupp för ditt företag hittar vi den rätta blandningen av positiva och negativa sökord som vi vet kommer att attrahera rätt målgrupp, och inte slösar budget på dem vi tror kanske inte är relevanta.

Sökordskombinationer

Med hänvisning till vår strategi och målgrupp för ditt företag hittar vi den rätta mixen av positiva och negativa sökord som vi vet kommer att attrahera rätt målgrupp så vi inte slösar på din budget.

Bygga kampanjen

Vid godkännande av annonsinnehållet, sökordsinriktning och PPC-strategi kan vi börja bygga kampanjerna. Oavsett om vi tar över en befintlig kampanj eller sätter upp en ny så kommer du få se resultat redan efter några veckor.

Omvandlingsspårning

Vad är en PPC utan konverteringsspårning? En viktig del av betal-per-klick-kampanjer är att vi kan spåra vad som fungerar och vad som kan behöva arbete. Vi säkerställer att dataspårningen är korrekt och ger oss allt vi behöver för att fatta de bästa besluten för dina PPC-kampanjer.

Rapportering & Strategiöversyn

Som en del av PPC-tjänsten skickar vi ofta ut rapporter om hur dina kampanjer presterar och eventuella justeringar som behövs från att analysera data.

Don't call us.
we will coconut
you