Börja annonsera med resultat som märks.

Upptäck marknadsföring på Facebook Annonsering & Google som är ett mycket kostnadseffektivt sätt att locka potentiella kunder. Genom att rikta dina annonser till målgrupper som är intresserade av dina produkter kan du nå nya kunder & användare.


Annonsering på Facebook har följande fördelar: Jämfört med andra plattformer är det ekonomiskt och billigt.


Du kan få tillgång till en hel del publikdata helt gratis. Den är mätbar och kan användas för att uppnå olika vinstmål. Du betalar bara per klick.


Ring oss så berättar vi mer på 070-770 19 75

Varför annonsering?

Nå din målgrupp direkt

Vi analysera fram er rätta målmarknad, målgrupper & testar nya sett att nå din mest engagerade målgrupp.

Ekonomiskt

Du själv bestämmer din budget och annonseringen passerar aldrig över. Du betalar bara för resultat!

Snabb resultat

Det tar inte lång tid innan du börjar se resultat i form av besökare och konverteringar.

Alexiskliniken omsatte 155 000:- /månad efter 5 månader annonsering

Under flera års tid spenderade Alexiskliniken en stor mängd pengar på reklam i radio, bussar & spårvagnar. Men när han istället mitt under en rådande pandemi ställde om online verksamheten och började annonsera med oss online blev resultaten märkbara för varje månad.

 

Genom vår kompetens & certifieringar hos både Google & Facebook är vi mycket kunniga inom annonsering och hur den slår rätt. Det krävs en del analysering och nya tester för att förstå din besökare och hur man omvandlar besökaren till kund.

 

Det krävs några månader att få plattformarna förstå din besökare och rikta in annonseringen till rätt målgrupp. Ju längre du kör en annons, desto bättre förstår den din målgrupp och bara fem månader från start omsatte Alexiskliniken över 155 000:- på endast tandblekning online.

 

Lås oss boka in ett telefonmöte så du får höra mer om hur jag vände mitt företag till mer konverteringar i bolaget genom att synas rätt på internet.

Don't call us.
we will coconut
you